Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (tezsiz)

FTR700 - Dönem Projesi  (0 + 0), 0 AKTS:30
Öğrenciye verilen proje konusu dahilinde, proje çalışması tamamlanacaktır.

FTR701 - Uzmanlık Alan Dersi  (3 + 0), 3 AKTS:6
.Vakayla ilgili öğrencilerin hazırlığı, grup çalışması ile vakanın klinikte değerlendirilmesi, tedavi yaklaşımlarının kanıta dayalı verilere dayanarak belirlenmesi ve derste tartışılması, araştırma planlanması ve araştırmanın yapılarak bilimsel bir toplantıda sunulacak şekilde hazırlanması.

FTR703 - Klinik Çalışma I  (0 + 3), 3 AKTS:6
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanı ile ilgili klinik ortamda karşılaşılacak problemlere yaklaşım, problem çözme becerisini geliştirme ve klinik deneyim kazandırma amacıyla uygulama alanlarında bireysel paylaşım metotlarının kullanılmasına yönelik bilgi beceri ve deneyimin kazanılmasını içerir.

FTR702 -  Fizyoterapide Araştırma Yöntemleri  (3 + 0), 3 AKTS:6
Bioistatistikte kullanılan araştırma yöntemleri ve çeşitleri Araştırma planlama ve veri toplama İstatistiksel analiz yöntemleri Literatür inceleme

FTR704 - Klinik Çalışma II  (0 + 3), 3 AKTS:6